Ağrı’da eşsiz sonbahar manzaraları

Ağrı’da eşsiz sonbahar manzaraları
Ağrı’da sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçların yapraklarının sararması sonucu ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.

Ağrı’da sonbahar mevsiminde renk cümbüşü seyrine doyulmaz bir manzara oluşturuyor. Kuruyan yaprakların uçuştuğu sonbahar renklerinin adeta tüm tonlarının görülebildiği kentte, sonbahar renklerinin bütünleşerek ortaya çıkardığı manzaralar görenleri mest ediyor. Bir kısmı sararırken bir kısmı hala yeşilliğini koruyan ağaçların görüntüleri, kente ayrı bir renk katıyor. Sonbaharda yeşil rengin sarıya, kahverengine dönüşümü, hayranlık uyandıran kareler ortaya çıkarıyor. Kentin birçok noktasında çekilen fotoğraflar ile sonbaharın eşsiz manzarası büyük bir zevk ile izlenirken, Ağrılı vatandaşlar da anın tadını çıkardı. Rengarenk ağaçların sararmasıyla ortaya kartpostallık görüntüler çıktığını belirten Erdal Uçar, “Yapraklar rengarenk oluyor. Sonbaharda güzel bir manzara ortaya çıkıyor. Sonbaharla birlikte ortaya çıkan güzel manzaranın keyfini arkadaşlarımızla yürüyüşe çıkarak çıkarıyoruz. Güzel manzaranın fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaşıyorum.” dedi.

whatsapp-image-2020-10-08-at-17.20.08.jpegwhatsapp-image-2020-10-08-at-17.20.09.jpegwhatsapp-image-2020-10-08-at-17.20.14.jpegwhatsapp-image-2020-10-08-at-17.20.04.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.