Ağrı’da dönüş yolları kazalara sebep oluyor

Ağrı’da dönüş yolları kazalara sebep oluyor
Ağrı’da gün geçtikçe artan araç sayısı, düzensiz park ve sürücü hataları Ağrı il merkezince sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Ağrı şehir merkezinde her geçen gün artan araç sayısı trafik de sorunların artmasını da beraberinde getiriyor. Özellikle il merkezinde araçların park sorunu yaşaması cadde ve sokakların daralmasına neden oluyor.

Ağrılıların en fazla kullandığı güzergâh olan Erzurum Caddesi’nde 50 metre aralıklarla açılan dönüş yolları ise trafik kazalarına adeta davetiye çıkarıyor. Trafikte dönüş için bekleyen araçlar özellikle hastane yolunda büyük tehlike oluştururken, Valilik karşısında bulunan bey sitesi ve Ticaret Odası kavşakları da büyük tehlike oluşturan dönemeçler içerisinde yer alıyor. Bu dönüş yolları nedeni ile çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı kazanın olduğunu belirten Vatandaşlar “Erzurum Caddesi’nde her yere dönüş yolu bırakıldığı için yol boyunca sürekli yan taraflardan çıkan araçlar nedeni ile kaza riski ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu yolların kapatılarak kavşak dönemeçler yapılması bu yolda seyahat eden herkesi rahatlatacaktır” dediler.

yol-001.jpgyol3.jpgyol2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.