Ağrı'da 307 Otobüs Bayrama yolcu taşıyacak

Ağrı'da 307 Otobüs  Bayrama yolcu taşıyacak
Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi uçak ve yolcu otobüslerinde büyük hareketlilik yaşanırken, TÜİK verilerine göre Ağrı'da 307 otobüsün bulunduğu açıklandı.

Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi uçak ve yolcu otobüslerinde büyük hareketlilik yaşanırken, TÜİK verilerine göre Ağrı'da 307 otobüsün bulunduğu açıklandı.

Ağrı’da, TÜİK verilerine göre 307 otobüs bulunduğu, bu otobüslerin ise genellikle şehirler arası yolcu taşımacılığı verdiği belirtildi.

Ağrı’da, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre toplamda 307 otobüs hizmet veriyor. Şehirler arası yolcu taşımacılığında önemli bir rol üstlenen otobüsler, sıla hasreti çekenleri kavuşturarak günümüzde sıkça tercih edilen bir ulaşım aracı olarak öne çıkıyor.

Ağrı'da faaliyet gösteren otobüs sürücüleri, şehirler arası seferler düzenleyerek hem il içindeki hem de diğer illere ulaşımı sağladıklarını belirterek, “Bu otobüsler, vatandaşlarımızın sevdikleriyle buluşmasını, iş seyahatlerini ve diğer seyahat ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet veriyor. Ağrı'daki otobüs seferlerinin, bölge halkının ve şehir dışından gelen ziyaretçilerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol oynuyor. Otobüsler, konforlu ve güvenli seyahat imkanı sunarak, vatandaşların güvenle yolculuk yapmalarını sağlıyor. Ağrı'da faaliyet gösteren otobüs firmaları olarak, seyahat edecek olan yolcuların taleplerini karşılamak için çeşitli seferler düzenleyerek ulaşım konusunda alternatifler de sunuyoruz” dediler.

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.