Ağrı'da 30 Bin Kişi Dosso Dossi İle Eğlendi

Ağrı'da 30 Bin Kişi Dosso Dossi İle Eğlendi
Hikmet ve Ahmet Eraslan kardeşlerin Dosso Dossi markasıyla Ağrı Valiliği ile ortak düzenlendikleri konser etkinliğini 30 bine yakın kişi izledi. Etkinlik ulusal ve uluslararası birçok medya kuruluşu tarafından yakından takip edildi.

İş ve tatil organizasyonunu bir araya getirerek farklı bir turizm planlaması yapan Dosso Dossi Holding Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde gönülleri fethetti. Konserde Çakal, Reckol, Tara Mamedova, Yunus Agıri, Xero Abbas, Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi isimler sahne alırken, Dosso Dossi yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’da Mr.Dosso Dossi imzası ile yaptığı DJ Show ile geceye damgasını vurdu.

Türkiye’de ilk defa denenen sahne, ışık ve ateş gösterileri izleyicilerden tam not aldı. Bu güne kadar kullanılan en büyük sahnenin yanı sıra havai fişeklerde etkinlikte izleyenleri büyüledi. Otuz bine yakın kişinin alanda yer aldığı etkinliğe Doğubayazıt’ın yanı sıra Ağrı’nın yedi ilçesinden, Erzurum, Kars, Iğdır, Muş ve Diyarbakır’dan birçok izleyici katıldı. 
Konseri Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Diyadin Kaymakamı Mustafa Karaali, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ebumuhsin Bulut ve birçok bürokratta protokol tribününden izledi.

whatsapp-image-2022-07-24-at-18-20-22.jpegwhatsapp-image-2022-07-24-at-18-20-23-1.jpegwhatsapp-image-2022-07-24-at-18-20-23.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.