Ağrı'nın yükünü onlar çekiyor

Ağrı'nın yükünü onlar çekiyor
Ağrı'da şehir içi ulaşım, öğrenci servisi, ilçe servisleri ve Ağrı-Erzurum arasında çalışan minibüs sayısının toplamda 2 bin 141 olduğu açıklandı.

Ağrı'da şehir içi ulaşım, öğrenci servisi, ilçe servisleri ve Ağrı-Erzurum arasında çalışan minibüs sayısının toplamda 2 bin 141 olduğu açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ağrı’daki minibüs sayısı 2 bin 141 olarak açıklandı.

Ağrı'da şehir içi ulaşımda önemli bir rol oynayan minibüsler, kent merkezi ile mahalleler arasında hızlı ve kolay bir şekilde ulaşımı sağlıyor. Halkın günlük yaşantısında önemli bir yer tutan minibüsler, özellikle işe gitmek, okula gitmek veya alışveriş yapmak gibi günlük aktivitelerde tercih edilen ulaşım araçlarının başından geliyor.

servis.jpg

Ağrı'daki minibüs işletmecileri, minibüs sayısındaki artışın şehir içi ulaşıma olumlu katkı sağladığını belirterek, “Artan nüfus ve şehirleşme ile birlikte ihtiyaç seçenekleri ve ulaşım araçlarına olan talep de artmaktadır. Vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıran minibüsler, şehir içi ulaşımda vazgeçilmez bir durumdur” ifadelerini kullandılar.

Kaynak:YASEMİN SALMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.