Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un yoğun mesaisi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol'un yoğun mesaisi
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Salı günü mesaisine yoğun bir tempoyla başladı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Salı günü mesaisine yoğun bir tempoyla başladı.

Vali Dr. Osman Varol, Et ve Süt Kurumuna ait kesimhaneyi incelemeler yapmak üzere ziyaret etti. Vali Varol, Ağrı'nın etlerinden üretilen 'Ağrı Döneri' için başlattığımız coğrafi işaret tescil girişiminin de sonuçlanmak üzere olduğu müjdesini verdi.

Vali Varol'un başkanlığında, İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla, Ağrı'da yürütülen faaliyetlerin ve yatırımların ele alındığı Haftalık Çalışma Grubu Toplantısı düzenlendi.

Vali Varol, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan TALİ ve Bayburtlu İş İnsanı Ali Cengiz’i makamında kabul etti.

Vali Varol, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftüsü Celal BÜYÜK ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Vali Varol, Aselsan Kıdemli Lider Mühendis Proje Yöneticisi Ömer Günal ve Kıdemli Uzman Yöneticisi Ayhan Metin Özcan’ı makamında kabul etti.

Vali Varol; AİÇÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Bşk. Doç. Dr. Mustafa Aydemir, ATABAY Kimya Sanayi ve Tic. Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Taşkent ve beraberindekileri makamında kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.