Ağrı Uyuma Takımına Sahip Çık!

Ağrı Uyuma Takımına Sahip Çık!
BAL Liginin lideri Ağrıspor’un yenilmesi için birçok takım bir birleşirken, her geçen günü yeni oyunlar oynanmaya devam ediliyor.

Ağrıspor ile Mardinspor arasındaki kıyasıya rekabete ne yazık ki valiler müdahale etmeye başladı. Lig arasında geriye düşen Siirtspor bazı futbolcularını Mardinspor’a gönderirken, bölge valilerinin işbirliği Ağrıspor’a zor günler yaşatıyor. Bu hafta oynanan Siirtspor-Ağrıspor maçı alınan kararla önce taraftar yasağı getirilirken, daha sonra gösterilen tepkilerin ardından bu yasak kalkmıştı. Siirtspor deplasmanına güle oynaya giden 4 otobüs taraftarlar ve yöneticiler ne yazık ki şiddete maruz kaldılar. Ağrısporlu yöneticilerin maç öncesi sürekli şiddet uyarılarına aldırış etmeyen Siirtli yöneticilerin Ağrısporlu taraftarların darp edilmesini açık bir şekilde izledikleri iddia ediliyor.

Maç sonrası çıkan olayların ardından darp edilen Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım ve yöneticiler, Ağrı’da meşalelerle karşılandılar. Ağrıspor’un şampiyon olmaması için güneydoğu ekiplerinin topyekun birleştiğine vurgu yapan Mehmet Yıldırım, Siirt’te yaşanan olayların tek müsebibinin Siirt Valisi olduğunu vurguladı.

Ağrıspor Kulübü resmi sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Maçtan bir gün önce takımımızın ter idmanına çıkmasına izin verilmedi. Maç saatinde stada gelen takım otobüsümüzün camları kırıldı. Futbolcularımız ısınmaya çıktığında sahada rakip futbolcular tarafından darp edildi. Maç sonunda tünele yönelen futbolcularımız darp edildi. Taraftar otobüsümüz taşlandı. Tüm bunlar an be an görüntü altında alındı, Siirt Valisi Fuat Atik herşeyi adım adım planladı, hakemi baskı altına alıp kararların tamamında etkiledi. Siirt taraftarını organize edip maçın önüne geçti. Emniyet müdürünün tüm çabalarına rağmen Vali Fuat Atık in organize işlerinin önüne geçilemedi. Emniyet müdürü ve müdür korumaları darp edildi. Bilgi, belge ve görüntüler gerek TFF gerekse içişleri bakanı sayın Süleyman Soylu ile paylaşılacak, sorumlular en ağır şekilde cezalandırılacak. Maç sonu taraftarımıza gelen Vali Atık taraftarımız tarafından protesto edildi. Görüntüler derlendikten sonra kamuoyu ile paylaşılacak. Şunu da yazıyoruz, bugünü kimsenin yanına bırakmayacağımızın bilinmesi gerekir. Halkımızı CiMER 'i şikayet yağmuruna tutmaya davet ediyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.