Ağrı Spor maçında test sonucu pozitif olan futbolcular oynatıldı mı?

Ağrı Spor maçında test sonucu pozitif olan futbolcular oynatıldı mı?
TFF 3. Lig 2. Grupta bu gün oynanan Ağrı 197 Spor – Kahta2 Spor karşılaşmasında, Kahta02 Spor’da test sonucu pozitif olan 8 futbolcunun sahaya sürüldüğü iddia edildi.

Konuyu sosyal medya hesabından ‘SKANDAL’ başlığı ile paylaşan Ağrı 1970 Spor taraftar grubu BARİKAT04 Taraftar Grubu, (TFF) Türkiye Futbol Federasyonu’ndan karşılaşma hakkında inceleme istedi.

BARİKAT04 Taraftar Grubu sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadeler kullanıldı:

“SKANDAL

Bugün oynanan Kahta02 Spor Kulübü ve Ağrı Spor müsabakasına ilişkin sağlık kurallarının ihlali haberi derin üzüntüyle öğrenmis bulunmaktayız. Geçtiğimiz günler Ağrı Spor Kulübümüzün yaptığı COVID19 test sonuçlarında as kadromuzda 4 futbolcu, fizyoterapist ve teknik ekibimizden olmak üzere 6 kişinin testlerinin pozitif çıkması durumu ile Kahta02 deplasmanına götürülmemiştir. Ancak Kahta02 Spor Kulübünün geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu testler sonucu 8 futbolcusunun testinin pozitif çıkması ve müsabakanın oynanacağı gecenin Kahta'da bulunan özel hastanede şaibeli testler sonucunda pozitif çıkan 8 futbolcunun testlerine negatif yönlü olduğu belirtilmiştir. Konuyla ilgili yönetim ekibimizin tutanak tutmasını ve Federasyon tarafınca incelenmesini talep ediyoruz. Galibiyetten daha önemli unsurlar vardır.”

whatsapp-image-2020-09-20-at-16.37.35-(3).jpegwhatsapp-image-2020-09-20-at-16.37.35-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.