Ağrı Sil Baştan!

Ağrı Sil Baştan!
Ağrı Belediyesi’ne kayyum atanmasının ardından başlayan proje çalışmaları meyvesini vermeye başladı ve ilk projeler havaların düzelmesi ile birlikte başlayacak.

Ağrı Belediyesi’ne kayyum atanmasının ardından başlayan proje çalışmaları meyvesini vermeye başladı ve ilk projeler havaların düzelmesi ile birlikte başlayacak.

Ağrı halkı yıllardır beklediği AVM hayaline kavuşacak, şehrin dörtyol bir alt geçit projesi düşünülüyor. Yine Ağrı Belediyesi’nin yıkılacağı ve yeni belediye binasının şuanda Orduevi yanında bulunan araba parkı üzerine inşa edileceği konuşuluyor.

Mevcut belediye binası ve yan tarafında bulunan eski otogar alanının büyük bir kent meydanına dönüşeceği ve yapılacak köprü ile 15 Temmuz parkına entegreli hale geleceği öğrenildi.

Ağrı’da Her Yer İnşaaat Şantiyesi’ne Dönecek;

Projeler bu kadarla da sınırlı değil otopark olarak kullanılan alanda mevcut Orduevi’nin de yıkılacağı ve yer altına şehrin araç sıkıntısını çözecek 2 bin araçlık bir otopark, üstüne ise yeşil alan ve belediye hizmet binası düşünülüyor.

Yine aldığımız bilgilere göre yıllardır ruhsatı olmadığı için rahatsızlık oluşturan Ağrı Valiliği hizmet binasının DSİ bahçesine taşınacağı yeni hizmet binasının buraya yapılacağı ulaştığımız bilgiler arasında

Ağrı İl Merkezi’nde Binalar Yıkılıp, Yeniden Yapılacak;

Ayrıca Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban’ında açıkladığı gibi Tekstil Kent Projesi ve AVM Projesi kısa zaman sonra hayat bulacak.

Hurdacılar sitesi ve galericiler sitesi yapılarak bu meslekle iştigal edenler şehir dışına çıkarılacak.

Yine Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmen Evi Müdürlüğü’nün yapımı devam eden yeni yerine taşınacağı ve eski yerler için proje üretildiği gelen bilgiler arasında.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban’ın deyimiyle bu sene her yer inşaat alanına dönecek ve şehir yeniden adeta yıkılıp yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum