Ağrı Sağlık-Sen’de ‘Kadınlar Günü’ etkinliği

Ağrı Sağlık-Sen’de ‘Kadınlar Günü’ etkinliği
Sağlık Sen Ağrı Şube Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Ağrı'da görev yapan kadın personel için özel etkinlik programı düzenlendi.

Sağlık Sen Ağrı Şube Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Ağrı'da görev yapan kadın personel için özel etkinlik programı düzenlendi.

Ağrı’da özel bir Cafe’de düzenlenen etkinliğe AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Şahin Kiler, Ağrı Memur-Sen ve Sağlık-Sen Başkanı Fevzi Mağal, Ağrı'da görev yapan yöneticiler ve çok sayıda kadın katıldı. Programda tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Milletvekili Kilerci, bu günün çok özel olduğuna vurgu yaparak herkese çalışmalarında başarılar diledi.

sag1.jpg

Daha sonra tüm çalışan kadınlara hitap eden Ağrı Memur-Sen ve Sağlık-Sen Başkanı Fevzi Mağal, kadının önemine vurgu yaptı. Kadının elinin değdiği herşeyin değiştiğini ifade eden Mağal “Hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren, küçük yüreğine koskoca sevgiler sığdıran, güçsüz bedenlerin güçlü kahramanları değerli hanımefendiler;

Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Dünyanın her yerinde kadının anıldığı, sorunlarının çeşitli platformlarda tartışıldığı bir gün. Kadınların özel bir güne sahip olmaları önemli bir ayrıcalıktır.

sag2.jpg

Sadece bir gün için hatırlanılması sosyal ve çalışma hayatı içinde karşılaştıkları sorunlarının çözüme kavuşturulması anlamına gelmiyor. Değerli hanımefendiler; Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak çalışan kamu görevlisi kadınların hayat şartların en iyi şekilde iyileştirilmesi için sendikal mücadelemizde yılmadan devam ediyoruz. Kadın demek ayağının altına Cennet atfedilen anne demektir. Hem sosyal hem toplumsal kimlikleri aynı bünyede toplayabilmek demektir. Sağlık sektöründe de yükü omuzlayan gizli kahramanlardır kadınlar” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Ağrı Memur-Sen ve Sağlık-Sen Başkanı Fevzi Mağal, günün anısına AK Parti Ağrı Miletvekili Ruken Şahin Kilerci'ye plaket takdim etti.

Kaynak:DEMET DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.