Ağrı İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı M.Nuri Yıldız Oldu

Ağrı İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı M.Nuri Yıldız Oldu
Ağrı’da uzun süredir merakla beklenen Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri listesi belli oldu. Listenin ilk sırasında Ağrı’nın sevdiği iş adamlarından Mehmet Nuri Yıldız yer aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Mehmet Nuri Yıldız, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde partinin 1. Sıra adayı oldu. Genç yaşına rağmen Ağrılılar tarafından oldukça sevilen Yıldız’ın adaylığı vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Listenin ilk sırasında olmanın kendilerine ayrı bir sorumluluk yüklediğini belirten Mehmet Nuri Yıldız, bu yükün altından ancak gece gündüz çalışarak çıkabileceğini söyledi. Çalışma arkadaşları ile birlikte kısa süre içerisinde alana inerek çalışmaya başlayacaklarını ifade eden Yıldız “Partimiz bize inanarak büyük bir sorumluluk verdi. Allah’ın izniyle bu sorumluluğun bilince olarak aralıksız çalışmayı sürdüreceğiz. Diğer İl Genel Meclis Üyeleri ağabeylerimle birlikte el, ele vererek listemizi kazandırmaya çalışacağız. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolculukta bizleri bu millete karşı mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

 

MEHMET NURİ YILDIZ KİMDİR ?

 

21.12.1980 yılında Ağrı merkeze bağlı Ballı Bostan (Kezer) köyünde dünyaya gelen Mehmet Nuri Yıldız, uzun süredir Ağrı merkezde ticaretle uğraşmaktadır. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Başkan Yardımcılığı ve Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanlığını görevinde bulunan Mehmet Nuri Yıldız, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Ağrı İl Genel Meclis Üyesi olabilmek için bu görevinden istifa etmiştir. Evli ve 5 Çocuk babası olan Yıldız, Ağrı İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı olmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.