Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 15 öğretim elemanı alacak

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 15 öğretim elemanı alacak
12 Ekim Pazartesi tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi farklı bölümlerde görevlendirilmek üzere 15 öğretim elemanı alımı yapacak.

AİÇÜ bünyesinde çalıştırmak üzere 15 öğretim elaman alımı ilanına çıktı. 12 Ekim Pazartesi günü Resmi Gazete'de yayınlanan ilan ile birlikte ders vermek, uygulama yaptırmak ve araştırma görevlisi olarak görevlendirilmek üzere farklı branşlarda 15 öğretim elemanı alımı yapılacak. Başvuru şartlarını yerine getiren adaylar, Sağlık Meslek Yüksekokulu, İslami İlimler Fakültesi ve Eğitim Fakültesi gibi bölümlerde görev alacaklar. 12 Ekim tarihinde başlayan başvurular 26 Ekim Pazartesi gününe kadar devam edecek. Adaylar ilgili birimlere şahsen, posta yada e-posta yolu ile başvuruda bulunabilecekler. 
Ön değerlendirme sonuçları 3 Kasım 2020 tarihinde açıklanacak olup giriş sınavının tarihi ise 10 Kasım 2020 tarihinde adaylara duyurulacaktır. 
Yayınlanan ilanda, Nihai Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi 16 Kasım 2020, sonuçların ilan edileceği internet adresi https://www.agri.edu.tr/ olarak belirtilirken ilan ile ilgili bütün detaylara ise https://www.agri.edu.tr adresinden ulaşılabilecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.