Ağrı-Hamur’da Sevilen Başkan İsmet Aslan Sahaya İndi

Ağrı-Hamur’da Sevilen Başkan İsmet Aslan Sahaya İndi
Ağrı’nın Hamur İlçesi’nde iki dönem başarılı işlere imza atan ilçenin sevilen siyasetçisi İsmet Aslan, halkın yoğun talebi üzerine yeniden aday olma kararı aldı.

Dün akşam saatlerinde ilçeye gelen İsmet Aslan’ı kalabalık bir grup karşıladı. İlçedeki büyük ailelerin desteğini alan Aslan, ilk konuşmasında birlik mesajı verdi. Gelen taleplere kayıtsız kalamayacağını belirten Aslan “Burada halkımızın sesine kulağımızı kapatamazdık. Bu ilçenin kaderi ile oynadılar ve bütün işleri menfaate döktüler.Milletin iktidarı üzerinde iktidar olmaz. Biz AK Partiye muhalif değiliz biz Reisin yanındayız ama Hamur Ak Parti teşkilatının yanında değiliz bunu herkes böyle bilsin.
Bu bir seçimdir sizlerden bir tek ricam var seçim üç ay sonra bitecek ama biz Alanlar, Kayalar, Yiğitler, Leventler, Keskiler, Yakutlar, Oruçlar, Eroğlular ,Cengizoğulları ve şu anda sayamadığım tüm aileler seçimden sonra yine komşuluk yapacağız yine beraber çalışacağız. Cenazelerimizi beraber sırtlayacağız düğünlerimizde gençlerimiz hep birlikte halaylar çekecek biz kimsenin düşmanı değiliz sizlerden tek ricam gençlerimiz var onların diğer bir adı da delikanlıdır bunlar kanları deli akar bunların, özellikle gençlere sesleniyorum lütfen tahriklere kapılmayın ve unutmayın ki bu sadece bir seçimdir” dedi.

Sizin Hizmetkârınızım;

Hamur’un ve Hamurlunun her zaman emrinde olduğunu vurgulayan İsmet Aslan “Siz emrettiniz bende geldim. Her zaman da emrinizde olacağım. Akşam saatlerinde soğuğa rağmen beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah el, ele vererek bu seçimi birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.