AĞRI GSİM FEDAİ DİN, AĞRI 1970 SPOR’UN ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

AĞRI GSİM FEDAİ DİN, AĞRI 1970 SPOR’UN ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN, Ağrı 1970 Spor Kulübünün antrenmanını ziyaret ederek, sporculara ve teknik ekibe tatlı ikramında bulundu.

Ağrı’yı 3. Ligde temsil eden Ağrı 1970 Spor’un, Vali Lütfi Yiyenoğlu Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen antrenmanını izleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN, futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikram ederek moral desteğinde bulundu.

Antrenman bittikten sonra sporcular ve teknik ekiple tokalaşan İl Müdürü DİN, kendi grubunda lig üçüncüsü olarak yoluna devam eden takımı tebrik etti.

Din burada yapmış olduğu açıklamada; Bilindiği üzere Ağrı 1970 Spor, geçmiş sezonlarda büyük başarıları imza atmış kulüptür. Tarihin bu sene yine tekerrür edeceğine yürekten inanıyoruz. Biz il müdürlüğü olarak tüm kulüplere olduğu gibi Ağrı 1970 Spor kulübüne de desteğimiz her zaman olacaktır. Önümüzde ki Derince Belediye Spor maçında yine galip geleceğinize eminiz. İnşallah sezon sonu şampiyon olarak tüm Ağrı’lıları ve bizleri mutlu edersiniz.

Derince Belediye maçı ve devamında sezon boyu teknik heyet ve futbolculara başarılar diliyoruz dedi.

Ağrı 1970 Spor Kulüp Başkanı Mehmet YILDIRIM ise yapmış olduğu açıklamada; Kendi ligimizde Şampiyonluk hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor.

Moral ve motivasyona ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, takımımızı ziyaret eden Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fedai DİN’e çok teşekkür ediyoruz dedi.

whatsapp-image-2023-03-07-at-17-50-43.jpegwhatsapp-image-2023-03-07-at-17-51-28.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.