Ağrı Belediyesinde Ağrı Spor ve Trabzon Spor bayrakları yan yana

Ağrı Belediyesinde Ağrı Spor ve Trabzon Spor bayrakları yan yana
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın talimatıyla belediye binasına Trabzon Spor, Ağrı 1970 Spor ve Türk bayrakları yan yana asıldı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan,  geçtiğimiz günlerde Trabzon Spor bayrağının Patnos ilçesinde asıldığı yerden indirilmesinin ardından Trabzon Spor bayağını, Türk bayrağı ve Ağrı 1970 Spor bayrağı ile birlikte belediye binasına astı.
‘Trabzon ve Ağrı kardeştir’
Patnos’ta Trabzon spor barağının indirilmesinin yanlış anlaşılmalara neden olduğunu belirten Savcı Sayan, yaptığı açıklamada, Ağrı 1970 Spor ve Trabzonspor bayrağını belediye binasına asmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek: “ Bildiğiniz üzere Patnos ilçemizde Trabzonspor bayrağının asılıp indirilmesi olayı Türkiye’de bazı yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur. Bundan dolayı ilimiz, belediyelerimiz sosyal medya mecraları başta olmak üzere birçok basın yayın organında linç edilmek istenmiştir. Oysaki Patnos’taki olay münferit bir olaydır. Patnos ve Trabzon kardeşliğini bütün Türkiye biliyor. Trabzon ve Ağrı kardeştir, kimse bu kardeşliği bozamaz. Biz bu kardeşliğe binaen bugün Belediye binamıza hem Ağrı Sporumuzun bayrağını hem Trabzon Sporumuzun bayrağını hem de Ağrı ve Trabzon’un üzerinde yaşadığı Türkiye topraklarının sembolü olan Türk bayrağımızı belediye binamıza astık. Nifak sokmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalmıştır. Trabzonspor’un başarısı hepimizi mutlu etmiştir. Türkiye’deki takımların başarıları bizi mutlu eder. Trabzon bir Anadolu sevdasıdır. Trabzon bir Anadolu destanıdır. Bundan kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum. Dolayısıyla ben bütün Ağrılılar adına Trabzonspor’a başarılar diliyorum. Elbette ki biz önce Ağrı Sporluyuz. Bütün takımlarımızın başarılı olmasını istiyoruz. Bu gün bölgemizden liglerinde şampiyon olmuş Batman Petrol Spor ve Muş Spor’u da tebrik ediyorum. Trabzonspor’a da üstün başarılar diliyorum. Trabzonlu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz." İfadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-04-30-at-16-16-36.jpegaw609159-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir