Ağrı Belediyesi Jeoloji Mühendisi Alacak

Ağrı Belediyesi Jeoloji Mühendisi Alacak
Ağrı Belediyesi bünyesinde çalışacak 1 kamu personelinin alınacağı ve açılacak kadroda jeoloji mühendisinin çalışacağı bildirildi.

İŞKUR tarafından verilen ilana göre Ağrı Belediyesi uhdesinde çalışacak Jeoloji Mühendisi alınacağı açıklandı.

İŞKUR tarafından 25 Ocak 2019 tarihinde verilen ilana göre Ağrı Belediyesi bünyesinde çalışacak 1 Kamu Personeli alımı yapılacak. Kamu Personeli alımında kadro Jeoloji Mühendisi olarak belirtiliyor. Kamu personeli alımına eski hükümlü veya terörle Mücadelede yararlanmış olanlar başvuru yapabilecek.

Ağrı Belediyesi bünyesine alınacak Jeoloji Mühendisi için adayların lisans mezunu olması ve 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olması gerekiyor. Hidroloji mühendisi olarak adayların en az 4 yıl iş deneyimi de aranan şartlar arasında yer alıyor.

İlan için son başvuru ise 29 Ocak 2019 olarak belirtiliyor. Jeoloji Mühendisi için başvuracak adaylar İŞKUR İl Müdürlüğüne bizzat ya da İŞKUR web sitesi üzerinden başvuru yapabilecekler. Yanlış ya da eksik evrak beyanında bulunanların başvuruları geçersiz sayılacak.

Ağrı Belediyesi kamu personeli alımı için müracaat edecek olan adaylar eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu ve yabancı dil şartı taşıyıp taşımadıklarını Ağrı belediyesine bildirecekler. Kurum tarafından kamu personeli alımı için merkezi sınav uygulanmayacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.