Ağrı AK Parti’de kaset savaşları!

Ağrı AK Parti’de kaset savaşları!
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçim öncesi başkan aday adayları başta olmak üzere birçok alanda rekabet kıyasıya devam ediyor.

AK Parti’de listelerin açıklanmasına çok az bir zaman kala nefesler tutulurken, bu defa sosyal medya trolleri ve kaset savaşları başladı.

Mevcutta bulunan Belediye Başkanları ile ilgili bazı kasetlerin genel merkeze ulaştığı belirtilirken, yine çok sayıda yazışma ve fotoğrafta delil olarak genel merkeze gitti. Belediye Başkan Aday Adayları başta olmak üzere İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeliği için çok sayıda müracaat bulunurken, rekabette sınır tanınmıyor.

Mevcut başkanlar için her türlü bilgi belge sunulurken, yine ilçeler başta olmak üzere birçok adayın kendisine rakip gördüğü adaylarla ilgili doküman, fotoğraf ve görüntü sunduğu öğrenildi.

Geçmişte çekildiği belirtilen görüntüler bazı ilçe halkıyla paylaşılırken, görüntülerin montaj olup olmadığı tartışılıyor.

Yine aday adayları ile ilgili sosyal medyada birçok sahte ve trol hesaplar bulunurken, iddialar ise vatandaşları şaşkına çeviriyor. Konu ile ilgili soruşturma açılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.