Aboubakar Neden Oynamıyor?

Aboubakar Neden Oynamıyor?
Aboubakar neden oynamadı? Aboubakar sakatlandı mı neden oynamıyor? Cevabı ve çok daha fazlası haberimizde...
Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, kariyerine Cotonsport Garoua'da başladığını duyurdu. Valenciennes, Lorient ve Porto gibi önemli kulüplerde forma verilen Aboubakar, 2022 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. İlk sezonda 39 maçta 20 golle takımın skorer oyuncusu oldu.

Kamerun milli takımında başarılı bir performans sergileyen Aboubakar, 90 maçta 52 golle temsil etti. 2017 Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun millî takımıyla şampiyonluk yaşayarak kariyerine bir zafer daha kattığını sözlerine ekledi.

Maç Öncesi Sakatlık ve Oyunculuk

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt ile karşılaşacakken Vincent Aboubakar'dan kötü bir haber aldı. Maç öncesi sıcaklık sırasında arka adalesinde yaşadığı ağrı nedeniyle sahadan çıkan Aboubakar, teknik ekip tarafından kadrodan çıkarıldı. Bu beklenmedik sakatlık, Beşiktaş'ın maç öncesi planlarını değiştirmesine sebep oldu. Aboubakar'ın yokluğunda Cenk Tosun, ilk 11'de forma giydi.

Beşiktaş'ın Beklenmedik Zorlukları

Vincent Aboubakar'ın sakatlığı, Beşiktaş'ın Bodo/Glimt'in karşısında oyuncu tercihlerinde zorlanmasına neden oldu. Planlarını değiştirmek zorunda kalan Beşiktaş, Aboubakar'ın gol gücünden mahrum kalarak mücadele edecek. Bu durum, takımın hücum stratejisini yeniden yapılandırmasına ve oyuncu performansına gitmesine yol açabilir. Beşiktaş, Aboubakar'ın yokluğunda nasıl bir performans sergileyecek, maçın gidişatını gösterecek olan bu soru işaretiyle karşı karşıya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.