9 günlük tatil ne zaman bitiyor? 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor?

9 günlük tatil ne zaman bitiyor? 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor?
Bayram tatili süresince, 9 günlük tatilin ne zaman biteceği ve ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İşte, 9 günlük tatilin ne zaman biteceği ve başlayacağı hakkında detaylar:

Tatilin bitiş tarihi: Bayramın arefesi olan 9 Nisan Salı günü, kısa bir iş günüyle geçti. Resmi bayram tatili nedeniyle, 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma günleri resmi tatil olarak ilan edildi. Ayrıca, hafta sonuyla birleşen 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar günleri de tatil olarak belirlendi. Bu şekilde, bayram tatili 6 Nisan Cumartesi günü başladı ve 14 Nisan Pazar günü sona erecek.

Tatilin başlangıç tarihi: Ramazan Bayramı, 5 Nisan Cuma mesai bitimiyle başlayacak ve bayram tatili 15 Nisan Pazartesi günü sona erecek. Buna göre, arefe günü olan 9 Nisan Salı'dan itibaren bayram tatili başlamış olacak. Ardından, 10 Nisan Çarşamba bayramın birinci günü olarak kutlanacak.

Bu şekilde, 9 günlük tatil 9 Nisan Salı günü başlayacak ve 17 Nisan Çarşamba günü sona erecektir. Vatandaşlar, bu süre boyunca bayramın keyfini çıkarabilecek ve dinlenme fırsatı bulacaklar.

9 günlük tatil ne zaman bitiyor? 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor? sorularının yanıtları bu şekildedir. Bayram tatilinin başlama ve bitiş tarihlerini göz önünde bulundurarak, planlamalarınızı yapabilir ve bu özel dönemin tadını çıkarabilirsiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.