85 yaşındaki anne 60 yıl sonra oğluna kavuştu

85 yaşındaki anne 60 yıl sonra oğluna kavuştu
Müge Anlı'nın programına katılan anne Balı Civelek, evlatlık verilen oğluna 60 yıl sonra kavuştu.

Müge Anlı'nın programına katılan anne Balı Civelek, evlatlık verilen oğluna 60 yıl sonra kavuştu. O anlar izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Müge Anlı'nın programında duygu dolu anlar yaşandı. 85 yaşındaki anne Balı Civelek, 60 yıl sonra oğlu Bedir'e kavuştu. Programda anlatılanlara göre Ankara'da 65 yıl önce İsmail Kural'la evlenen Balı Civelek'in Abdülkadir ve Bedir ismini verdiği iki erkek çocuğu dünyaya geldi. Bir süre sonra eşi ile anlaşamayan Civelek, babasının evine gitti. Çocukları ise İsmail Kural'da kaldı. Çocuklara bırakmakta zorlanan İsmail Kural, 1 yaşındaki oğlu Bedir'i evlatlık verdi.

Anne Balı Civelek, evlatlık verildiğini öğrenince oğlunu geri almak istedi. Ancak bir türlü oğlunu bulamadı. Oğlu Bedir'in hasretiyle bir ömür geçiren 85 yaşındaki Balı Civelek, son çare Müge Anlı'dan yardım istedi. Müge Anlı, 60 yıllık hasreti yalnızca yarım saatte dindirdi. Bugün de aileyi stüdyosunda ağırlayan Müge Anlı, duygu dolu bir kavuşmaya imza attı. 85 yaşındaki anne Balı Civelek, 60 yıl sonra oğlu Bedir'e kavuştu. Öte yandan kardeşleri de ağabeylerini kucaklamak için Müge Anlı'ya koştu.

85 yaşındaki anne 60 yıl sonra oğluna kavuştu

85 yaşındaki anne 60 yıl sonra oğluna kavuştu

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir