23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...

23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...

Kargoların 23 Nisan Çalışma Durumu: Açık mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kargo hizmetlerinin durumu merak konusu oldu. PTT, MNG, Sürat, Trendyol Express gibi kargo firmalarının 23 Nisan'da çalışıp çalışmadığına dair bilgiler araştırılıyor.

23 Nisan'da Kargoların Durumu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil olduğu için kargo firmaları da kapalı olacak. Dolayısıyla, PTT, MNG, Sürat, Yurtiçi, Aras, Trendyol Express gibi kargo firmaları bu tarihte hizmet vermeyecektir.

2024 Resmi Tatiller Takvimi

1 Ocak Pazartesi: Yılbaşı 9 Nisan Salı: Ramazan Bayramı arifesi 10 Nisan Çarşamba: Ramazan Bayramı 1. gün 11 Nisan Perşembe: Ramazan Bayramı 2. gün 12 Nisan Cuma: Ramazan Bayramı 3. gün 23 Nisan Salı: Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı (Resmi Tatil) 1 Mayıs Çarşamba: İşçi Bayramı 19 Mayıs Pazar: Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 15 Haziran Cumartesi: Kurban Bayramı arifesi 16 Haziran Pazar: Kurban Bayramı 1. gün 17 Haziran Pazartesi: Kurban Bayramı 2. gün 18 Haziran Salı: Kurban Bayramı 3. gün 19 Haziran Çarşamba: Kurban Bayramı 4. gün 15 Temmuz Pazartesi: Demokrasi ve Milli Birlik Günü 30 Ağustos Cuma: Zafer Bayramı 29 Ekim Salı: Cumhuriyet Bayramı

Kargo hizmetlerinden faydalanmak isteyenlerin bu tarihleri göz önünde bulundurarak planlama yapmaları önemlidir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.