23 Nisan Eczaneler Çalışıyor Mu? 23 Nisan Nöbetçi Eczaneler

23 Nisan Eczaneler Çalışıyor Mu? 23 Nisan Nöbetçi Eczaneler
2024 resmi tatilleri arasında yer alan 23 Nisan Salı günü eczanelerin açık olup olmayacağı sorgulanmaya başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle eczaneler açık mı, kaça kadar açık merak edildi. Beklenen açıklama geldi. Peki, 22-23 Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl salı gününe denk geliyor. 2024 resmi tatiller listesinde 23 Nisan resmi tatil olarak yer alıyor. 23 Nisan Salı günü yurt çapında kapalı olacak işletmeler merak ediliyor. Bu noktada çok sayıda vatandaş eczaneler açık mı kapalı mı araştırması yapıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 22-23 Nisan eczaneler kapalı mı? 23 Nisan eczaneler çalışıyor mu? İşte merak edilenler..

23 NİSAN ECZANELER AÇIK MI?

23 Nisan eczaneler açık mı hayır kapalı olacak. 22 Nisan Pazartesi günü tüm eczaneler normal çalışacak. 2024 yılı resmi tatiller listesinde yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü tüm kamu kurumları kapalı olacak. Gün boyu nöbetçi eczanelerden ilaç alımı sağlanabilecek. Resmi tatil günlerinde yalnızca nöbetçi eczaneler açık olacak. Alışveriş merkezlerinde faaliyet gösteren eczaneler de dahil olmak üzere tüm eczanelerde nöbetçi sistemi uygulanacak. Resmi tatil günlerinde çevrenizde bulunan nöbetçi eczaneleri öğrenebilirsiniz.

RESMİ TATİLLER 2024

1 Ocak yılbaşı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

23 Nisan günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

19 Mayıs günü Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

30 Ağustos günü Zafer Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ramazan Bayramı

Kurban Bayramı

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.