23 Nisan Ağrı’da coşku ile kutlandı

23 Nisan Ağrı’da coşku ile kutlandı
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Vatan sevgisinin ve hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın en güzel örneği olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan kutlama programı, Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi.
Program; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete irtihal etmiş tüm silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşının okunması ile başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı, anaokulu ve ilkokul öğrencileri tarafından okunan şiirler ve yapılan gösterilerle sürdü.
Kutlama programı; Valilik himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül takdiminin ardından sona erdi.
Programa; Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Yaşar Aydın, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Mehdi Can, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar, çocuklar ve basın mensupları katıldı.

aw602888-04.jpgaw602888-03.jpgaw602888-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.