22 Nisan Pazartesi Galatasaray şampiyon oldu mu? Galatasaray şampiyon mu oldu?

22 Nisan Pazartesi Galatasaray şampiyon oldu mu? Galatasaray şampiyon mu oldu?
Galatasaray şampiyon mu oldu? 22 Nisan Pazartesi Galatasaray şampiyon oldu mu?

Galatasaray Şampiyonluk Heyecanında: EMS Yapı Sivasspor vs Fenerbahçe Karşılaşması

22 Nisan Pazartesi akşamı Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında, EMS Yapı Sivasspor ile Fenerbahçe arasında gerilim dolu bir maç yaşandı. İki takım arasında oynanan mücadelede karşılıklı gollerle dolu bir beraberlikle sonuçlandı: 2-2. Ancak bu sonuçla Galatasaray'ın şampiyon olup olmadığı merak konusu haline geldi.

Fenerbahçe, deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a konuk oldu ve mücadeleye büyük bir hırsla başladı. Ancak ilk yarı boyunca istediği golü bulmakta zorlanan sarı-lacivertli ekip, Fred'in 45+2. dakikada attığı harika golle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda ise Sivasspor'un direnci arttı ve 57. dakikada Fode Koita'nın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin 80. dakikada attığı golle bir kez daha öne geçse de, Sivasspor'un son dakika penaltısıyla skor 2-2 oldu ve maç bu sonuçla sona erdi.

Bu beraberlikle birlikte Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları zora girmiş oldu. Galatasaray ile arasındaki puan farkı 4'e çıktı ve şampiyonluk yarışı daha da kızıştı. Galatasaray'ın şampiyon olup olmadığını ise ilerleyen haftalarda göreceğiz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.