16 Nisan hava durumu nasıl olacak ?

16 Nisan hava durumu nasıl olacak ?
Türkiye'de bahar aylarına girilmesiyle birlikte birlikte hava durumu merak ediliyor. Peki, bugün hava nasıl olacak, yağış olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre işte 16 Nisan 2024 hava durumu.

Türkiye genelinde güncel hava durumu sorgulanmaya devam ediyor. Nisan ayına girilmesiyle birlikte Türkiye'de sıcak havalar etkisini hissettiriyor. 16 Nisan Salı için meteorolojiden gelen açıklamaya göre işte 16 Nisan Salı günü hava durumu.

İstanbul parçalı bulutlu fakat güneşli bir gün geçirecek olup sıcaklıklar 26 dereceye kadar çıkacak.

İzmir'de hava 29 dereceyi görecek olup parlayan güneşi yer yer bulutlar kapatacak.

Ankara ise sıcak ama sisli bir gün geçirecek. Ankara, 27 dereceyi gösterse de sisli hava etkili olacak.

Ülkemizin doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Ağrı ve Mardin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.

Marmara ile iç ve doğu kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde pus ve sis hadisesi beklenmektedir. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

16 NİSAN SALI TÜRKİYE'DE HAVA NASIL OLACAK?

Türkiye genel olarak güneşli ve sıcak bir gün yaşayacak. Ülkemizin birkaç şehrinde yer yer sisli hava gözükse de sıcaklıklar 25 derece ve üzerinde seyredecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.