15 NİSAN SURVİVOR 3. ELEME ADAYI BELLİ OLDU! 15 Nisan Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı?

15 NİSAN SURVİVOR 3. ELEME ADAYI BELLİ OLDU! 15 Nisan Survivor Dokunulmazlık Kim Kazandı?
Heyecanın hız kesmeden devam ettiği Survivor All Star 2024 yarışında konsey haftanın 3. eleme adayı için toplandı. Hakan Hatipoğlu’nun veda ettiği Survivor’da bu hafta kim elenecek merak konusu oldu. 15 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen Survivor son böl

Survivor potaya kim gitti, Survivor da eleme adayı kim sorgusu yapan izleyiciler son bölüm özetine odaklandı. Acun Ilıcalı’nın en sevilen programı Survivor All Star 2024 ekranda fırtınalar estirmeye devam etti. Her bölümü büyük ses getiren 15 Nisan Survivor kim aday oldu belli oldu. Hakan’ın ardından elenecek isimin açığa çıkmasına bir oyun kaldı. Peki, 15 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu? 15 Nisan Survivor dokunulmazlık kim kazandı? İşte merak edilenler..

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Ekran başında hop oturup hop kalkan izleyiciler Survivor son bölüme odaklandı. 15 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen Survivor yarışında nefesler tutuldu. Haftanın 3. dokunulmazlık yarışı için parkura çıkan yarışmacılar kozlarını paylaştı. 15 Nisan Survivor dokunulmazlık kazanan takım Mavi takım oldu. Hem yemek ödülünün hem de dokunulmazlığın sahibi olan Survivor Mavi takım aday çıkartmayı garantilemiş oldu.

glpevfaxmaagjio-jpg.webp

15 NİSAN SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

15 Nisan Survivor 3. eleme adayı kim oldu sorusunun yanıtı YUNUS EMRE oldu. Haftanın 3. dokunulmazlık mücadelesinde liste oluşmaya başladı. Dominik’te final bileti kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan yarışmacılar düello oyunu için savaşa başladı. Survivor haftanın eleme adayları Özgür, Yaman ve Yunus Emre oldu. Haftanın 4. eleme adayının belli olmasıyla düello yarışı ekrana gelecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.